Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Çanakkale Çocukları izle
29 septembre 2012

Çanakkale Çocukları izle

Galanın ‘en sanalı’, telefonla katılan ve Sinan’ın sitemlerine mazhar olan Haluk Bilginer. Çalışmaları dolayısıyla filmi ancak vizyonda halkla birlikte izleyeceğini dile getiren Bilginer ayrıca filmdeki pişmanlık duygusunu en iyi yansıtan oyuncu.

Ve Urla şaraplarıyla geceye renk katan Can Ortabaş… Her ne kadar Sinan Çetin’e ‘Ben senin kadar ünlü değilim’ diyerek takılsa da, şarapları bu lezzette devam ederse eminin hem Urla dünyanın yeni Toscana’sı olur, hem de Can Bey’in ünü Çetin’i aşar.

Film için ağıt yazan ancak uymadığı gerekçesiyle vermekten vazgeçen Nil Karaibrahimgil, Ali Atıf Bir, ‘Balıkçı’ Orhan Akkaya, Mehmet Kavasoğlu, Durusu’nun ve filmin oluşum sebebi Ali Üstay, Çanakkale’nin Karagöz lakaplı nişancısı Demir Demirkan ve daha niceleri…

Galadaki bu seçkin konuk tablosunu bir araya toplayan ‘en’ ise Türk’üyle, Anzak’ıyla binlerce gencin kanıyla sulanan Çanakkale’ye dair bugüne dek çevrilmiş ‘en sıra dışı’ film olan ‘Çanakkale Çocukları’!

Onun kritiği de yarınki yazımızda…

 izle : Çanakkale Çocukları izle

Publicité
Publicité
Commentaires
Çanakkale Çocukları izle
  • Avustralya asıllı İngiliz vatandaşı olan Kathrine 1. Dünya Savaşı'nın alevlendiği yıllarda İttihat ve Terakki örgütünün öne çıkan adamlarından olan Kasım Bey ile evlidir. Bu evlilikten de Osman ve James isimli iki erkek çocuk dünyaya getirmiştir. Babaları
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Publicité
Archives
Publicité